// Het Feelgood&Shine e-Mechazine voor groei én geluk //

Wat er aan vooraf ging…
Mijn droom was heel lang om voor mijn 40e een boek te schrijven. Zo gedreven als ik kan zijn, ging ik daarmee ijverig aan de slag. Dag in dag uit schrijven. Schrijven en nog eens schrijven. Alle gaatjes tijd die over waren gingen naar het schrijven. Het boek ging over (zelf)liefde in de puurste vorm.

Na 80 propvolle A4-tjes crashte mijn PC.
Je begrijpt. Ik was in alle staten. Zacht uitgedrukt.
Geen back-up. Niets. Alles weg.
Missie mislukt…

Het gevoel bleef knagen. Ik wilde toch een eigen boek. Punt. Alleen had ik ook andere prioriteiten. Zoals het opbouwen van mijn eigen bedrijf. Een boek tussendoor was niet de eerste prio. Bovendien kost dat echt heel erg veel tijd. Tenminste bij mij haha.
Toen kreeg ik dit idee. Het idee om een eigen Feelgood Mechazine te maken. Het idee liet me niet los.

Op een dag in november 2018 was ik zó hyper dat ik gelijk alle acties heb uitgezet. Een aantal, voor mij, feelgood ondernemers gevraagd of zij mee wilden werken. En nog een aantal feelgood mensen. Ik had besloten dat iedereen er kosteloos in mocht staan. Zo trots dat ik het toch gewoon tussen de bedrijven door ging doen.
Het idee was dat het vóór de kerst klaar zou zijn. Dat is wel vet mislukt. Het was toch iets meer werk… En achteraf gezien ook helemaal niet reëel qua doelstelling. Maar wist ik veel. Dit was mijn eerste keer… Uiteindelijk binnen 4 maanden een fantastisch e-MECHAZINE gemaakt.

Daarna toen het gereed was, waren er obstakels achter de schermen die ook de nodige oplostijd in bezit namen.
Maar I DID IT! Samen met Maud Maarssen, art director.

Hét Feelgood&Shine e-Mechazine is een feit. En ik kan wel janken, zó trots ben ik. Het zo ontzettend mooi geworden. Interviews met pure en rake verhalen van onder andere Paulien Kluver; een topfotograaf, Charlotte van ‘t Wout; uitgeroepen tot Jong Ondernemerstalent van 2019, Saartje van Breda; is Sensi-therapeut, Energetisch lichaamswerker, yogadocent, Acces Bars facilitator en zangeres en Evelien Kant; die openhartig verteld over haar zoektocht om contact te krijgen met haar zoontje. Veel tips en inspiratie. Binnenkijken bij. Reizen. Lifestyle en nog veel meer. In totaal 90 pagina’s liggen klaar voor jou! #me-time
Gewoon te lezen op je smartphone, tablet of desktop. Hoe fijn.

Je vindt het e-Mechazine hier in de (web)winkel!

Voor de vrouw van nu.
Laat je inspireren en verrassen.

Veel leesplezier.
Mechie Ceelen
Lifecoach, trainer, spreker én mega trotse hoofdredacteur 🙂

#feelgoodandshine