// Voor jezelf kiezen. Durf jij? //

Je kunt natuurlijk al je tijd, aandacht en liefde uitdelen aan anderen, maar dan hou zo weinig voor jezelf over… Zonde toch? En om uit te delen aan anderen is het van belang dat jij zelf van dit alles genoeg hebt. Zoals bijvoorbeeld genoeg tijd, genoeg (zelf)liefde en aandacht.
Wat je zelf niet hebt, kun je ook niet uitdelen. #eyeopener.
Zet jezelf dus op de eerste plaats en dat is he-le-maal niet egoïstisch. Punt. Voor mij is egoïsme een ander bewust en op een manipulerende manier het leven laten leiden zoals diegene dat wilt. Dat moet je niet willen. Dat kost teveel negatieve energie. Kies de juiste cheerleaders om je heen.

Wanneer je zorgt dat jij lekker in je vel en energie blijft zitten (zonder dat anderen je voortdurend leegzuigen), ga je dat automatisch delen met anderen. Simpelweg omdat je dat dan uitstraalt. Er is dus genoeg voor iedereen. En zeker voor jou!
En als je lekker in je vel zit en blijft zitten draagt dat bij aan jouw persoonlijke groei én geluksgevoel. Hoe fijn is dat!

Een regel van goud; een JA tegen een ander is een NEE tegen jezelf.

Voor jezelf kiezen begint bij dus jezelf. That’s your job! Jij voelt zelf precies wat je nodig hebt. Aan de slag ermee dus.

Vind je dat moeilijk om te doen? Of weet je niet hoe je dit moet aanpakken?
Ik help je graag in een coachingsgesprek of in de Masterclass Persoonlijk Leiderschap.

Er zijn nog plekken beschikbaar voor de Masterclass op 10 november. Durf jij?
Tot 1 oktober profiteer je van een aantrekkelijke prijs!

Investeren in jezelf is slim. De prijs van onwetendheid is hoog. 
Kies bewust.

#feelgoodandshine