Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

A: Per cursus heb je 2 maanden toegang tot alle lesstof. Plan tijd in je agenda voor de opdrachten.

A: Ga uit van ongeveer van een totale tijdsinvestering van 4-8 uur. Mijn advies is om elke week tijd te blokken in je agenda, zodat je lekker in de flow blijft. 

A: Ja. De leerstof is meteen toepasbaar. Voor optimaal resultaat is het oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Een marathon loop je ook niet zonder te trainen.

A:

Je leert keuzes maken die van binnenuit goed voelen.
Je leert te ontdekken wat je écht wilt én belangrijk vindt.
Je leert om beter te communiceren, zodat je wel begrepen wordt.
Je leert hoe je meer voor elkaar krijgt in minder tijd.
Je leert waar de regeltjes in je hoofd vandaan komen én hoe je er ook vanaf komt.
Je leert te handelen vanuit rust.
Je leert hoe je meer energie overhoudt aan het einde van de dag.
Je leert hoe je jouw doelen kunt bereiken
Je leert om jezelf te zijn, ongeacht wat iemand er van vindt.

Kortom je gaat meer rust ervaren, meer energie en vrijheid!
Groei geeft geluk.

A: Geen enkel probleem. Je kunt je zelf aanmelden en de factuur declareren of vul bij je aanmelding de gegevens van je werkgever in. Dan komt de factuur automatisch op naam van je werkgever te staan. Ook aan te raden om dit toe te voegen aan je Persoonlijk Ontwikkel Plan. Informeer naar de opleidingsmogelijkheden bij je werkgever. 

A: Ja. Studiekosten zijn over het algemeen fiscaal aftrekbaar. Echter dien je wel te voldoen aan de voorwaarden die de belastingsdienst stelt.

A: Nee, dit is niet mogelijk. Feelgood&Shine wil niet dat je iets afneemt wat op dit moment niet uitkomt in je portemonnee. Het advies is dan ook om per maand een bedrag te sparen, zodat je op een ander moment kunt starten met één van de aangeboden diensten. Hiermee leer je bewust te kiezen en prioriteit te geven aan hetgeen wat je écht belangrijk vindt.
Ook aan te raden om dit toe te voegen aan je Persoonlijk Ontwikkel Plan op je werk. Informeer naar de opleidingsmogelijkheden bij je werkgever. Je werkgever investeert graag in JOU!