Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Q: Hoe lang duurt het online programma?

A: Het online programma doe je in je eigen tempo. Wanneer je een module hebt afgerond, staat de nieuwe module voor je klaar. Mijn advies zou zijn om één module per maand te doen, zodat de leerstof goed kan landen en rijpen. Op deze manier kun je ook echt de tijd nemen voor de persoonlijke vragen en opdrachten. Je hebt 12 maanden toegang tot het onlineprogramma.

Q: Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor dit onlineprogramma?

A: Ga uit van ongeveer 2-4 uur per week. Het kan natuurlijk altijd meer of minder zijn. Jij bepaalt jouw tempo. Mijn advies is om elke week tijd te blokken in je agenda, zodat je lekker in de flow blijft. Het online programma is 12 maanden online beschikbaar.

Q: Kan de leerstof meteen toegepast worden?

A: Ja. De leerstof is meteen toepasbaar. Voor optimaal resultaat is het oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Een marathon loop je ook niet zonder te trainen.

Q: Welk resultaat kan ik verwachten?

A:

Particulieren:
✓ Hogere persoonlijke tevredenheid
✓ Inzicht in persoonlijke processen
✓ Heldere doelen met stappenplan
✓ Betere resultaten
✓ Verbinding met jezelf
✓ Duurzame inzetbaarheid
✓ Effectieve communicatie
✓ Meer energie
✓ Bewuste keuzes
✓ Efficiëntie in tijd
Betere focus

MKB:
✓ Hogere persoonlijke tevredenheid
✓ Hogere medewerker tevredenheid
✓ Gemotiveerde medewerkers
✓ Hogere klant tevredenheid
✓ Betere resultaten
✓ Duurzame inzetbaarheid
✓ Effectieve communicatie
✓ Efficiëntie in tijd
Betere focus

Q: Mijn werkgever wil dit (online)programma of coachingsgesprek(traject) betalen. Is dat mogelijk?

A: Geen enkel probleem. Je kunt je zelf aanmelden en de factuur declareren of vul bij je aanmelding de gegevens van je werkgever in. Dan komt de factuur automatisch op naam van je werkgever te staan. Ook aan te raden om dit toe te voegen aan je Persoonlijk Ontwikkel Plan. Informeer naar de opleidingsmogelijkheden bij je werkgever. 

Q: Is deze cursus fiscaal aftrekbaar?

A: Ja. Studiekosten zijn over het algemeen fiscaal aftrekbaar. Echter dien je wel te voldoen aan de voorwaarden die de belastingsdienst stelt.

Q: Kan ik in termijnen betalen?

A: Nee, dit is niet mogelijk. Feelgood&Shine wil niet dat je iets afneemt wat op dit moment niet uitkomt in je portemonnee. Het advies is dan ook om per maand een bedrag te sparen, zodat je op een ander moment kunt starten met één van de aangeboden diensten. (Dat is ook persoonlijk leiderschap, waar kies ik bewust voor en waaraan geef ik prioriteit).
Ook aan te raden om dit toe te voegen aan je Persoonlijk Ontwikkel Plan op je werk. Informeer naar de opleidingsmogelijkheden bij je werkgever. Je werkgever investeert graag in JOU!
Tip: houd de acties in de gaten op social media en de website, wie weet word jij één van de gelukkige!