// NIEUWE MAAND, NIEUWE KANSEN //

Het is 1 april vandaag. Ik hou van deze maand van het jaar.
Niet alleen omdat ik deze maand jarig ben.
Het is voorjaar
Het zonnetje is vaker zichtbaar en dat betekent meer blije mensen en daar hou ik van💛
En meer positiviteit
De lammetjes worden geboren
De knopjes komen in de bomen en bloemen
Het gras moet weer gemaaid worden en dat vers gemaaid gras ruikt zoooo lekkerrr

Mijn twinniesgirlzzz gaan vandaag de meester voor de gek houden op de school, door van plek te verwisselen. Ze hebben bijna nooit dezelfde kleding aan, maar vandaag wel. 1 april kikker in je bil. Ik heb ze verder niet gestimuleerd ofzo…

Ik ben op dit moment bezig met 3 studies. Een business aan het bouwen, er is genoeg quality time voor mijn dierbaren, ik doe wat ik leuk vind (iig voor 80% van de tijd😉), ik ga om met wie ik leuk vind, ik skip de energiezuigers, ik ben alleenstaande moeder van 3 kinderen en heb nog een parttime baan, en onlangs heb ik tussen de bedrijven door een fantastisch en waardevol online MECHAZINE voor groei en geluk gemaakt (heb jij ‘m al?), ik geniet van het leven en ik bruis van de energie!

Wil jij dit ook en weten hoe ik dit allemaal voor elkaar boks?
Hoe ik efficiënt met mijn tijd om ga?
Hoe ik energie blijf overhouden?
Hoe ik om ga met tegenslagen?
Hoe vaak ik op m’n bek ben gegaan en weer ben opgestaan…
En wat me dat heeft gebracht?

En nog mooier; wat dat jou kan brengen?
Want hoe fijn zou het zijn als jij ook blijft bruisen van de energie, precies weet wat je nou eigenlijk wilt en vooral hoe je dat aanpakt…
Zodat jij ook meer vrijheid, rust én energie gaat ervaren.

Benieuwd?
Boek een inspiratiegesprek en ik leer jouw mijn methode die echt werkt!

Nieuwe maand = nieuwe kansen
Stop met tijd verprutsen en gaaaaaaaaa!

Wil je dagelijks gratis inspiratie en tips; volg me dan op Instagram of Facebook.
Of wil je een gratis inspiratiesessie van 20 minuten waarin ik je in ieder geval 2 van mijn gouden tips deel, klik dan hier: jaaaa, dat wil ik!

Maak jouw dag mooi!

Feelgood&Shine,
Mechie

Lifecoach, trainer, spreker

#feelgoodandshine