// Help! Ik heb het druk… //

Is het bij jou in je hoofd ook zo druk? Dat je er onrustig van wordt. En sjaggie. En dat je stress voelt opkomen? En nog erger; je hebt het gevoel dat het voorlopig ook niet weggaat. Die stress.

Op het werk komt jouw bordje steeds voller te liggen. En jij zegt tegen je leidinggevende; ja hoor leg maar neer. Ik regel het wel. Komt goed hoor. Diep van binnen denk je; dit gaat niet goed zo… Wanneer ziet hij of zij nou eens in dat het zo niet langer gaat?

Toch heb je weer ja gezegd. En wanneer ga je het doen? Natuurlijk weer langer blijven of je privé afspraken afzeggen en ’s avonds thuis nog wat werken. Als de kinderen op bed liggen, want anders is het lastig om focus te houden. Want; Mammaaaaaa, waar ligt mijn broek? Mammaaaa, wil je me helpen met huiswerk? Mammaaaaa, kom je spelen? Snap je?

Avondje door bikkelen en dan heb je jouw baas ook weer tevreden gesteld. Maar ben je zelf nog wel tevreden? Of is dit inmiddels de nieuwe werkstructuur geworden? Dat je er aan gewend bent geraakt? Kan hoor. En ondertussen weet jij heel goed dat dit geen normale en gezonde manier is van zaken doen. Slim is anders…

Ondertussen doet de organisatie waar je werkt tegenwoordig mee met de rage WERKGELUK. Dit onderwerp staat steeds vaker op de “agenda”. Ik persoonlijk vind WERKGELUK een top initiatief. Dat snap je natuurlijk wel als je eigen bedrijf Feelgood&Shine, Lifecoachingsbureau voor groei én geluk heet 😊. Alleen rest mij de vraag; zijn die organisaties wel echt zo ver dat ze WERKGELUK in hart en nieren hebben zitten of staat het gewoon mooi te zijn op papier? Maar dat is iets voor een andere blog.

Terug naar jou. Kom je nog wel aan het werk toe waarvoor je eigenlijk bent aangenomen? Of ben je een manusje van alles geworden? En komen daardoor jouw talenten niet goed uit de verf? Zou je eigenlijk veel meer kunnen betekenen voor jouw leidinggevende?

Herken jij je hierin en wil je hier korte metten mee maken? Dan heb ik iets moois voor jou. Een programma waarin je precies leert hoe je korte metten maakt met o.a. werkdruk, hoe je prioriteiten stelt, hoe je het gesprek met je leidinggevende aan kunt gaan en hoe jij je niet meer langer voor een karretje laat spannen. En dat alles zonder schuldgevoel hè. Bovendien ga je daardoor meer energie, rust en vrijheid ervaren zowel op het werk als thuis! Win win.

Klinkt goed toch!

Neem vrijblijvend contact met me op voor een inspiratiesessie en dan vertel ik je er alles over en geef ik je ook nog 2 kei goeie tips mee.

Maak jouw dag mooi!

Feelgood&Shine, Mechie
Lifecoach, trainer en spreker

PS wil je dagelijks tips en inspiratie ontvangen? Volg me dan op Instagram of Facebook.
En als je wilt weten hoe goed jij jezelf eigenlijk kent; doe dan de zelfkennistest.