// Genomineerd voor de starter van het kwartaal //
Een mooi initiatief van de Rabobank om startende ondernemers een helpende hand te bieden. Toen ik begin juli een email ontving met “GEZOCHT: Starter van het Kwartaal”, heb ik meteen, zo impulsief als ik kan zijn, gereageerd met “GEVONDEN: Starter van het Kwartaal”. Met natuurlijk mijn aanstekelijke motivatie en zienswijze van Feelgood&Shine.

Ik zie een kans en ik pak die kans. Zo gaat dat met mij. Vanuit enthousiasme.
Zonder te weten wat het exact in houdt.
Zonder me te realiseren of ik dat eigenlijk wel durf.
Zonder te sparren met gelijkgestemden.
Gewoon BAM, ik zie een kans. En afzeggen kan altijd nog.

Eind augustus werd ik gebeld door de Rabo of ik geïnterviewd mocht worden over Feelgood&Shine voor in het magazine Dichterbij en Bedrijvig Oss.
En wat dacht je dat ik zei? Ik zei meteen JAAAAAA!

Zonder te weten wat het exact in houdt.
Zonder me te realiseren of ik dat wel durf.
Zonder te sparren met gelijkgestemden.
Gewoon BAM, ik zie een kans. En afzeggen kan altijd nog.

Zo geweldig dit. Ik ben nog niet eens genomineerd en krijg nu al een PR boost. HOE GAAF IS DAT! Nu moest ik me voorbereiden op het interview, gewoon even tussen de bedrijven door. Wat zet ik op papier? Wat zullen ze vragen? Hoe bereid ik me voor? Na wat tips had ik besloten om het alleen bij de kernzaken te houden. En deze bij iedere vraag terug te laten komen met de onderscheidende factor erin. De fotograaf kwam langs. Ik werd gebeld door de journalist.
Ik voelde me bijna een bekende Nederlander. Bijna dan hè.

Eind september vielen de magazines op de mat. Wat een trots gevoel als je jezelf er in ziet staan. Tenminste, zo ervaar ik het😊.
Ongeveer tegelijkertijd werd ik weer gebeld door de Rabo. En jawel, ik ben genomineerd voor de starter van het kwartaal.
Hoe stoer! Hoe trots! Hoe gaaf!

Ongeveer één week de tijd om mijn pitch voor te bereiden, te maken en te oefenen. En weer tussen de bedrijven door… Ik ging voor de hoofdprijs, mijn pitch moest gewoon WAUW zijn én helemaal van mij zijn. Verbindend, pakkend, rakend en met een vleugje humor.

Op 2 oktober was het zover. Ik mocht op een groot podium pitchen voor een zaal vol ondernemers en andere genodigden.
Het was SPANNEND. Ik was ZENUWACHTIG. Maar ik stond daar en wat voelde het GROOTS. Te gek gewoon. En het ging super. Helemaal zoals ik me had voorbereid.
De hoofdprijs heb ik niet gewonnen en toch voel ik me een WINNAAR.

Als klein meisje droomde ik er al van op een podium te staan. Mijn wens is uitgekomen en guess what. Vanaf nu ben ik ook te boeken als spreker! Naast lifecoach en trainer. Wat is mijn vak toch GAAF.
Ik zie weer een kans!
Wat als ik me niet had ingeschreven, als ik geen JA had gezegd. Dan bleef mijn droom bij een wens en dan had ik dit hele proces niet ervaren.
Je snapt het al; een gemiste kans.

Kies bewust.

#feelgoodandshine