Een inspiratiegesprek, inspiratietraject met lifecoaching of één hele dag 1 op 1 lifecoaching?

Ben jij er klaar mee om alle ballen in de lucht te houden en geleefd te worden door Jan en alleman? Ben jij er aan toe dat het roer nu echt om gaat, zodat je weer tijd krijgt voor jezelf en hetgeen wat je echt belangrijk vindt?

Dit is echt iets voor jou als je:

  1. Open staat voor groei én ontwikkeling.
  2. Vooruitgang wilt boeken.
  3. Kritisch naar jezelf durft te kijken.
  4. Het roer om durft te gooien.​

Ik ondersteun, motiveer en daag jou uit, zodat jij helder krijgt welke (vervolg)stappen jij kan gaan zetten om jouw roer om te gooien. Zodat je eindelijk kunt gaan doen waar je al zo lang naar verlangd.

Because you’re worth it!

Ik onderzoek waar je knelpunten zitten door kritische vraagstelling. Wanneer dat helder is, maak ik op een ontspannen wijze gebruik van mijn coachingsmethodiek zodat jij inzicht krijgt in jouw doen en denken. En help ik je stap voor stap om het beoogde resultaat te bereiken.

Ik laat mijn leven beïnvloeden door anderen, ik voel me niet happy, ik voel me regelmatig schuldig, ik wil het roer omgooien privé of op het werk maar ik weet niet hoe zijn thema’s die vaak aan de orde komen.

Soms weet je wel dát er iets moet veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen. Ik loop graag een stukje met je mee. Zodat je het niet alleen hoeft te doen én zodat je daadwerkelijk ook écht stappen gaat zetten.

“Door de inspiratiegesprekken heb ik nu eindelijk de ballen om door te pakken en het roer om te gooien om mijn leven in te richten zoals ik dat wil.”

Ilse, projectleider

Lees hier alle reviews!

  • HOE WERKT HET?

Stap één: neem contact met me op. Vervolgens is er een korte intake (gratis) om te ontdekken of we een klik hebben. Vertrouwen én klik zijn de basis voor een succesvol gesprek. Wanneer het van beide kanten goede voelt, plannen we een afspraak in. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, via skype of buiten. Aan het eind van het gesprek geef ik je een wrap up met daarin de belangrijkste highlights. Koffie, (verse munt)thee en lekkers zit er natuurlijk bij.

Je kunt kiezen uit een inspiratiegesprek, inspiratietraject mét lifecoaching of één hele dag 1 op 1 lifecoaching. Zie hieronder de mogelijkheden.

Van mij mag je verwachten dat ik me 100% inzet om jouw doelen te bereiken. Dat verwacht ik ook van jou. Dat maakt de samenwerking gelijkwaardig, intensief én waardevol. Zodat jij krijgt wat je verdiend!

Pas als je bereid bent om te veranderen, kun je groeien.

  • Inspiratiegesprek á 1,5 uur| €125,- (excl. btw)

Laat mij je helpen het beste uit jezelf te halen!

Ik hou van efficiënt en praktisch. Daarom gaan we 1,5 uur lekker knallen en doelgericht te werk met het vraagstuk wat er speelt in jouw (werk)leven.
Ik help je jouw knelpunten om te zetten naar reële en uitvoerbare acties, zodat je er ook écht wat aan hebt en je gewenste resultaat kunt behalen. Wel zo fijn!

Mijn missie is om jou te laten stralen. No matter what!
Ik vind persoonlijke ontwikkeling te gek en deel graag mijn gouden tips met jou, zodat ik jou kan zien groeien.

Groei geeft geluk!

Je krijgt 1,5 uur lang advies, inzichten én tips waarmee je direct aan de slag kunt. En je gaat met een dosis energie de deur uit. Beloofd!

Als je er nu nog niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

  • Inspiratie en Lifecoachingstraject: 5 gesprekken á 1,5 uur | €697,- (excl. btw)

In 3 maanden heb jij dé sleutel om zonder schuldgevoel jouw grenzen aan te geven én te bewaken, zodat je energie overhoudt om te doen wat je het liefste doet: ontzorgen!

Hoe werkt zo’n traject?

We gaan samen 5 x 1,5 uur knallen. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Stapsgewijs breng ik samen met jou in kaart wat je exact nodig hebt, wat je verlangens zijn, welke mogelijkheden je hebt en wat haalbaar is. Aan het einde van het traject heb je een concreet stappenplan om jouw acties uit te voeren.

Klinkt goed hè!

Wat verwacht ik van jou?

Na elk gesprek krijg je een opdracht mee, dus ik verwacht ook dat je die maakt. De uitvoering ligt dus bij jou. 

Wat levert het jou op?

Aan het einde van het traject heb jij exact inzichtelijk wat je doelen en verlangens zijn. En deze doelen zijn omgezet in concrete acties, zodat jij het actieplan alleen nog maar hoeft uit te voeren. Je leert hoe je balans houdt tussen ontspanning en inspanning, hoe je jouw rol kunt pakken, hoe je door minder werkdruk, meer werkgeluk ervaart, hoe je focus houdt én overzicht, hoe je zonder schuldgevoel jouw grenzen aangeeft én bewaakt, zodat jij energie over houdt om te doen wat je het liefste doet: ontzorgen!

  • Één hele dag 1 op 1 lifecoaching van 9.00 – 16.00 uur | €697,- (excl. btw)

In één dag jouw belemmeringen op tafel én een concreet actieplan gereed! Hoppa.

Hoe werkt het?

Ik ga effectief en to the point met jou aan de slag om je oude rommel op te ruimen, zodat er ruimte is voor de dingen die jij écht belangrijk vindt. Samen met jou worden je gewenste doelen bepaald, wat je daarvoor nodig hebt en krijg je een concreet actieplan mee naar huis. Zodat jouw koers weer kristalhelder is en jij het leven kunt gaan leiden waar je zo naar verlangd!

Hoe ziet zo’n dag eruit?

In de ochtend gaan we samen knallen om de knelpunten boven water te halen, jouw gewenste doelen vast te stellen en bepalen we wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Daarna hebben we een lunch verdiend. En ‘s middags zetten we jouw doelen in een concreet actieplan, zodat jij helemaal klaargestoomd bent voor de uitvoering!

Aan het einde van de dag heb jij dus een concreet actieplan in de pocket waarmee je direct aan de slag kunt! Daarnaast natuurlijk veel inzichten, tips, meer zelfvertrouwen én een energie boost.

Waar wacht je nog op?

Nu is het JOUW tijd. Waar wacht je nog op?
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd…